fbpx

Kibernetička sigurnost

Sigurnost Vaše tvrtke je naš prioritet

Zaštita Vaših poslovnih procesa, informacija i imovine ključna je za dugoročni uspjeh tvrtke. U današnjem digitalnom dobu, kibernetički napadi predstavljaju ozbiljnu prijetnju poslovanju svake organizacije. No, ne brinite – mi smo ovdje da Vam pomognemo.

Zašto je digitalna prisutnost ključna?

U suradnji s našim partnerom za kibernetičku sigurnost, nudimo sveobuhvatna rješenja i stručno znanje kako biste osigurali stabilnost i sigurnost Vašeg poslovanja. Ne dopustite da Vaša tvrtka postane žrtva kibernetičkih prijetnji – kontaktirajte nas i saznajte kako Vam možemo pomoći.

Naša ponuda:
  1. Savjetovanje o kibernetičkoj sigurnosti: Identificiranje problema, procjena sigurnosnih pitanja i procjena rizika.

  2. Odgovor na incidente: Prepoznavanje, obuzdavanje i uklanjanje posljedica kibernetičkih napada.

  3. Implementacija sigurnosnih rješenja: Prilagođena rješenja za zaštitu vaše IT infrastrukture (firewall, serveri, računala, elektronička pošta).

  4. Sigurnosno operativni centar 24/7 (SOC): SOC prati, sprječava, otkriva, istražuje i odgovara na cyber prijetnje 24 sata dnevno.

  5. Digitalna forenzika: Digitalna forenzika pomaže u analizi, inspekciji, identificiranju i očuvanju digitalnih dokaza koji se nalaze na različitim vrstama elektroničkih uređaja poput računala, mobilnog telefona, poslužitelja ili mreže.

  6. Penetracijsko testiranje: Penetracijsko testiranje ili pentesting je oblik etičke procjene kibernetičke sigurnosti koji nastoji identificirati, sigurno iskoristiti i pomoći u otklanjanju ranjivosti u računalnim sustavima, aplikacijama i web stranicama.

  7. Sprečavanje curenja podataka (DLP): DLP sustavi pomažu organizacijama da ostanu usklađene s regulativama poput Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), HIPAA (za zdravstvene informacije) ili drugih relevantnih propisa. Omogućuju identifikaciju, praćenje i kontrolu podataka kako bi se osigurala usklađenost sa zakonima, regulativama i internim pravilima. Isto tako štite povjerljive informacije od zloupotrebe ili curenja.

  8. Edukacija i osvješćivanje: Obuka vašeg osoblja o sigurnosnim praksama i postupcima kako bi se smanjio rizik od neovlaštenih pristupa i propusta u sigurnosti.

Usklađenost s EU Direktivom:

Naše usluge kibernetičke sigurnosti prilagođene su zahtjevima Europske unije, uključujući i direktivu NIS-2, kako biste osigurali potpunu usklađenost i zaštitili svoje poslovanje od mogućih zakonskih sankcija.

Zaštitite svoju tvrtku odmah!

Nemojte čekati da postanete žrtva kibernetičkih napada. Kontaktirajte nas još danas i zajedno ćemo osigurati da Vaše poslovanje ostane sigurno i zaštićeno. Vaša sigurnost je naš prioritet.

Prednosti ove usluge:
Povećanje stupnja zaštite infrastrukture
85%
Smanjenje broja sigurnosnih propusta
91%
Povećanje svijesti među zaposlenicima
98%
Imate li konkretan upit ili želite više informacija? Pišite nam ...

Kibernetička sigurnost je ozbiljna stvar. Ako radite posao koji uključuje osobne podatke ili druge osjetljive informacije, trebali biste biti posebno oprezni.

Tim Cook

CEO @Apple Inc.

Zanima Vas naša usluga? Slobodno nas kontaktirajte.
NAŠA POSTIGNUĆA

90+

Završenih projekata

70+

Zadovoljnih korisnika

02

Vlastita
brenda

24/7

Kontinuirana podrška