fbpx

Web hosting

Super brzi hosting za WordPress

Naša usluga web hostinga za WordPress donosi više od običnog smještaja web stranica. Svaki paket prilagođen je specifičnim potrebama WordPress korisnika, omogućavajući brže učitavanje, bolju sigurnost i veću pouzdanost za vašu web stranicu.

  • Optimizacija za WordPress: Naši serveri su specijalno podešeni kako bi pružili najbolje performanse za WordPress platformu, što rezultira bržim učitavanjem i boljim korisničkim iskustvom.

  • Besplatni alati i podrška: Svaki paket uključuje besplatne alate za optimizaciju i upravljanje WordPressom, uz kontinuiranu podršku našeg stručnog tima koji Vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i probleme.

  • Automatske sigurnosne kopije: Redovite automatske sigurnosne kopije Vaše WordPress web stranice osiguravaju da uvijek imate pristup najnovijim verzijama podataka, štiteći vas od gubitka podataka i potencijalnih problema.

  • Poboljšane performanse: Naš super brzi hosting za WordPress osigurava visoke performanse i nisku latenciju, što rezultira bržim učitavanjem stranica, poboljšanim SEO rezultatima i većim angažmanom korisnika.

Fun fact:

Više od 40% korisnika napusti web stranicu koja se učitava dulje od 3 sekunde. Brzi hosting može značajno smanjiti stopu napuštanja stranice i povećati angažman korisnika.

Stojimo Vam na raspolaganju

Stojimo Vam na raspolaganju kako bismo pružili vrhunsku uslugu i podršku koja Vam je potrebna za postizanje online uspjeha. Uložite u super brzi hosting i osigurajte da vaša WordPress web stranica dostigne svoj puni potencijal.

NANO

54 €

LIGHT

84 €

TURBO

134 €

Navedene cijene su iskazane bez PDV-a, i predstavljaju trošak zakupa hosting paketa za razdoblje od jedne (1) godine. Uvjeti korištenja hosting usluge.

Imate li konkretan upit ili želite više informacija? Pišite nam ...

Stabilnost hostinga je temelj uspješne online prisutnosti. Pouzdanost je ključna za očuvanje povjerenja korisnika i održavanje visoke dostupnosti Vaše web stranice.

Matt Mullenweg

CEO & Founder @Automattica

Zanima Vas naša usluga? Slobodno nas kontaktirajte.
NAŠA POSTIGNUĆA

90+

Završenih projekata

70+

Zadovoljnih korisnika

02

Vlastita
brenda

24/7

Kontinuirana podrška