fbpx

Politika privatnosti

Datum donošenja: 18.03.2024
Ažurirano: 18.03.2024


Ova Politika privatnosti opisuje politiku digitalnog marketinga j.d.o.o., Otona Kučere 72, Petrinja, Sisaćko-moslavačka županija 44250, Hrvatska, e-mail: info@digital-marketing.hr, telefon: +38544202888 o prikupljanju, korištenju i otkrivanju Vaših podataka koje prikupljamo prilikom korištenja naše web stranice ( https://digital-marketing.hr ). (“Usluga”). Pristupanjem ili korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti. Ako ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate ili koristite Uslugu.
Ova Pravila o privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti i objavit ćemo revidirana Pravila o privatnosti na Usluzi. Revidirana Pravila stupit će na snagu 180 dana od objavljivanja revidiranih Pravila u Usluzi, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidiranih Pravila o privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledavate ovu stranicu.

Podaci koje prikupljamo: Prikupljat ćemo i obrađivati sljedeće osobne podatke o vama:

Ime
E-mail
Broj telefona

Kako koristimo vaše podatke: Podatke koje prikupimo o vama koristit ćemo u sljedeće svrhe:

Upravljanje upitima kupca
Ako želimo koristiti vaše podatke u bilo koju drugu svrhu, zatražit ćemo od vas pristanak i koristit ćemo vaše podatke samo pri primitku vaše privole, a zatim, samo u svrhe za koje dajemo pristanak, osim ako po zakonu nismo dužni učiniti drugačije.

Kako dijelimo vaše podatke: Nećemo prenositi vaše osobne podatke bilo kojoj trećoj strani bez traženja vašeg pristanka, osim u ograničenim okolnostima kako je opisano u nastavku:

Analitika
Zahtijevamo od takvih trećih strana da osobne podatke koje im prenosimo koriste samo u svrhu za koju su preneseni i da ih ne zadržavaju dulje nego što je potrebno za ispunjenje navedene svrhe.
Također možemo otkriti vaše osobne podatke za sljedeće: (1) u skladu s primjenjivim zakonom, propisom, sudskim nalogom ili drugim pravnim postupkom; (2) za provedbu vaših ugovora s nama, uključujući ova Pravila o privatnosti; ili (3) kako bi odgovorili na tvrdnje da vaše korištenje Usluge

Zadržavanje vaših podataka: Vaše osobne podatke zadržat ćemo kod nas 90 dana do 2 godine nakon što korisnički računi ostanu u stanju mirovanja ili onoliko dugo koliko su nam potrebni kako bismo ispunili svrhe za koje su prikupljeni kako je detaljno opisano u ovim Pravilima o privatnosti. Možda ćemo morati zadržati određene podatke dulje vrijeme, poput vođenja evidencije / izvješćivanja u skladu s primjenjivim zakonom ili iz drugih legitimnih razloga poput provedbe zakonskih prava, sprječavanja prijevara itd. Preostale anonimne informacije

Vaša prava: Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo na pristup i ispravljanje ili brisanje vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničavanje ili prigovor na aktivnu obradu vaših podataka, zatražiti od nas da podijelimo (prenesemo) vaše osobne podatke drugom subjektu, povući svaku privolu koju ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe zakonskom tijelu i drugim pravima koja mogu biti relevantna u skladu s primjenjivim zakonima. Da biste ostvarili ta prava, možete nam pisati u info@digital-marketing.hr. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.
Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu traženih osobnih podataka ili povlačenje privole za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići itd.: Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vaše izbore u vezi s tim tehnologijama praćenja, pogledajte naša Pravila o kolačićima.

Sigurnost: Sigurnost vaših podataka nam je važna i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu izmjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i stoga ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete i to činite na vlastitu odgovornost.

Veze trećih strana i korištenje vaših podataka: Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ova Pravila o privatnosti ne odnose se na pravila o privatnosti i druge prakse bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojom web stranicom ili uslugom koja može biti dostupna putem veze na Usluzi. Savjetujemo vam da pregledate pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo kojeg web-mjesta ili usluga trećih strana.

Službenik za pritužbe / zaštitu podataka: Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su dostupni kod nas, možete poslati e-mail našem službeniku za pritužbe na Digital Marketing j.d.o.o., Otona Kučere 72, Petrinja, e-mail: info@digital-marketing.hr. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.