Petrinja, Sajmište 2/1
Pon - Pet: 09:00 - 17:00
info@digital-marketing.hr

Web Hosting

Rješenja u oblaku

Pružaju daleko veće IT mogućnosti - uz nižu cijenu.

Skalabilan pristup

Prilagodljivo mikro, malim, srednjim i velikim tvrtkama.

Iskorak u poslovanju

Unaprijedite poslovanje sa jedinstvenim IT rješenjima.

Fizička lokacija

Web stranice 

Ne samo što je web hosting zaslužan za njen rad, o njemu ovisi i koliko dobro će vaša web stranica raditi. Ukoliko vaš web hosting karakteriziraju zastarjele tehnologije i manjkavi resursi, to će imati direktan utjecaj na brzinu i stabilnost rada web stranice.

 

Laički rečeno, web hosting je fizička lokacija vaše web stranice, na kojoj se pohranjuju sve njene datoteke – ukratko, resursi web hostinga pokreću vašu web stranicu i bez njih ona uopće ne može funkcionirati.

Kontaktirajte nas !

Nazovite nas i saznajte više o našim ponudama i uslugama.

I ne samo to, ukoliko su hosting resursi na kojima je vaša web stranica smještena zastarjeli i zanemareni (davno ažurirani i nadograđeni), to znači da oni uglavnom nisu otporni na hakerske napade – a to ujedno znači da je vaša web stranica izvrsna meta.

 

Posljedice hakiranja vaše web stranice mogu biti nesagledive, i to ne samo u smislu problema koji mogu nastati na samoj web stranici, već se oni mogu prenijeti na lokalna računala putem kojih joj se pristupa (drugim riječima, možete zaraziti računala vaših posjetitelja!), i na sve druge uređaje i aplikacije koji se spajaju na ta računala. Ako se to dogodi, daljnje komplikacije su često takve da se financijski trošak može mjeriti u tisućama i desetinama tisuća kuna – pa i više.

NAJBOLJE CIJENE

Samo najbolja rješenja

SUPER HOSTING

LIGHT

290 kn

godišnje

TURBO

490 kn

godišnje

BAZINGA

105 kn

godišnje

Često postavljena pitanja

Što obuhvaća naš

Web Hosting? 

Kvalitetan hosting je samo pola priče o zaštiti web stranica. Ovisno o tome koji CMS koristite, potrebno je redovito ažuriranje vaše web stranice. Kako smo specijalizirani za WordPress i u njemu razvijamo sve naše web stranice, tako svojim klijentima pružamo i dodatne usluge zaštite i održavanja koje obuhvaćaju sljedeće stavke:

 

  • ažuriranje WordPressa dva puta godišnje
  • ažuriranje pluginova dva puta godišnje
  • ažuriranje teme dva puta godišnje

Prije narudžbe hosting usluge, molimo vas da se upoznate sa uvjetima korištenja naše hosting usluge. Imajte na umu da korištenjem hosting usluge prihvaćate sve uvjete korištenja web hostinga navedene na prethodnom linku.