fbpx

Hoću WEB

Samostalno stvorite svoju web stranicu za 30 minuta

S HoćuWEB-om, stvaranje web stranica postaje brzo i jednostavno iskustvo, bez potrebe za tehničkim znanjem ili iskustvom u dizajnu. Jednostavno odaberite predložak i prilagodite ga svojim potrebama uz intuitivno sučelje. Svoju web stranicu možete izgraditi u nekoliko koraka, bez potrebe za dugim satima učenja ili složenih tehničkih postavki.

Napredne funkcionalnosti

HoćuWEB Vam pruža široku paletu naprednih funkcionalnosti kako biste dodali interaktivnost i dinamičnost svojim web stranicama. Od integracije društvenih medija do rezervacijskih sustava, sve je moguće s HoćuWEB-om. Uz napredne alate za SEO optimizaciju i analitiku, možete pratiti i poboljšati performanse svoje web stranice kako bi dosegnuli svoje ciljeve.

Više od samostalnog dizajna

Nije potrebno biti dizajner da biste imali prekrasnu web stranicu. HoćuWEB Vam omogućuje pristup bogatoj biblioteci predložaka i elemenata, prilagođenih Vašim potrebama i ciljevima. S mogućnošću jednostavnog povlačenja i ispuštanja, možete eksperimentirati s dizajnom i stvarati web stranice koje odražavaju Vaš jedinstveni stil.

Fleksibilnost za agencije

Platforma nije samo za pojedince, tj. krajnje korisnike – agencije također mogu iskoristiti prednosti ove platforme za brzo i učinkovito stvaranje web stranica za svoje klijente. Uz razne mogućnosti agencije mogu dodatno prilagoditi platformu i staviti svoj pečat na projekte koje stvaraju. S integracijom više korisničkih računa, timovi agencija mogu surađivati na projektima i poboljšati učinkovitost svojih usluga.

Savršena Integracija

S HoćuWEB-om, nema potrebe za kompromisima. Platforma se lako integrira s drugim alatima i uslugama, uključujući e-trgovinu, analitiku i marketinške alate, pružajući vam potpunu kontrolu nad svakim aspektom vašeg online prisustva. S prilagodljivim API-jem, možete dodavati dodatne funkcionalnosti i proširiti mogućnosti svoje web stranice prema svojim potrebama i ciljevima.

Stojimo Vam na raspolaganju

Vaš uspjeh je naš prioritet. Stoga vam nudimo punu podršku u ostvarivanju vaših ciljeva. Naša vrata su vam uvijek otvorena za konzultacije, savjetovanje i pružanje dodatne podrške. Oslonite se na nas kako biste ostvarili svoj digitalni potencijal i uspjeli u današnjem digitalnom svijetu.

Prosječno vrijeme izrade web stranice
100%
Ostvarenje ciljeva korisnika
95%
Stopa konverzije na web stranici
98%

Branding nije samo o izgledu i osjećaju. Važno je ono što reprezentira vaš brend, kako komunicira i kakav utjecaj ima na ljude.

Steve Forbes

Forbes business magazine

Zanima Vas naša usluga? Slobodno nas kontaktirajte.
NAŠA POSTIGNUĆA

90+

Završenih projekata

70+

Zadovoljnih korisnika

02

Vlastita
brenda

24/7

Kontinuirana podrška