Petrinja, Sajmište 2/1
Pon - Pet: 09:00 - 17:00
info@digital-marketing.hr

Tisak

Najbolje od najboljih

Fokusirajte se na Vaš posao a nama prepustite ostalo.

Usluge po mjeri

Usluge prilagođavamo prema Vašim stvarnim potrebama.

Ključ u ruke

Sve na jednom mjestu za Vaš digitalni marketing.

Brzo. Kvalitetno.

Usluga Tiska 

Tisak letaka, tisak plakata, tisak memoranduma i tisak vizitki najčešće su tražene usluge u svakoj tiskari. Kada se radi o promociji ili predstavljanju Vaše tvrtke ili usluga stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste tiska promotivnih materijala. Garantiramo brzu i kvalitetnu uslugu po prihvatljivim cijenama.

Kontaktirajte nas !

Nazovite nas i saznajte više o našim ponudama i uslugama.

Tisak kataloga, brošura i prospekata

Tisak kataloga, tisak brošura, tisak prospekata s običnim klamanim uvezom ili klamanim uvezom s omega klamerima samo su dio naše bogate ponude raznolikih tiskarskih proizvoda. Tu su i tisak deplijana, savijenih prospekata, knjižica, auto karata i svih ostalih promotivnih materijala.  Potražite najbolji i najbrži tisak svih vrsta tiskarskih presavijenih proizvoda.

 

 

Tisak rokovnika, kalendara, koverti i blokova

Tisak rokovnika, kalendara, koverti i blokova sa ili bez spiralnog uveza brzo i kvalitetno izrađujemo u željenim količinama i nakladama. Obratite nam se i ukoliko trebate tisak mapa, NCR blokova s podlogom, kutija, wobblera, promotivnih vrećica ili drugih uredskih materijala za Vaše poslovanje. Ukoliko tražite najboljeg partnera za tisak i personalizaciju materijala s logotipom Vaše tvrtke ili za tisak uredske opreme tu smo za Vas.

 

 

Tisak naljepnica i strugalica

Tisak naljepnica i strugalica postaju sve traženiji proizvodi za tiskanje. Kako bi osigurali što raznovrsniju ponudu i mogli odgovoriti na sve zahtjeve suvremenog tržišta proširili smo našu ponudu tiska i na otisak materijala koji ne spadaju u klasične tiskovne materijale.