Petrinja, Sajmište 2/1
Pon - Pet: 09:00 - 17:00
info@digital-marketing.hr

Social Media

Najbolje od najboljih

Fokusirajte se na Vaš posao a nama prepustite ostalo.

Usluge po mjeri

Usluge prilagođavamo prema Vašim stvarnim potrebama.

Ključ u ruke

Sve na jednom mjestu za Vaš digitalni marketing.

Online promocije na

Društvenim Mrežama

Online promocije obuhvaćaju vrlo širok spektar usluga koje se provode na digitalnim kanalima, a čija je zadaća privlačenje novih klijenata uz što manje troškove i što bolje poslovne rezultate. Možemo slobodno reći kako je u razvijenom dijelu svijetu jako teško pronaći osobu koja ne koristi pametni telefon ili računalo i koja nije spojena na internet.

 

Danas je internet postao središnje mjesto za druženje, za komunikaciju, za razmjenjivanje iskustva, za informiranje, za kupovinu, za educiranje, itd. Sve počinje i završava na internetu. Zbog toga, svako ulaganje u digitalni marketing jest pametna odluka koja vam može donijeti fantastične poslovne rezultate.

Kontaktirajte nas !

Nazovite nas i saznajte više o našim ponudama i uslugama.

Facebook je najveća društvena mreža na svijetu koju mjesečno aktivno koristi više od 2 milijarde korisnika – potencijalnih klijenata. Ulaganja u Facebook marketing ne moraju biti velika, a za najbolje rezultate potrebno je stvarati kvalitetan, edukativan i zabavan sadržaj kojeg je moguće optimizirati do najsitnijih detalja zahvaljujući sjajnom sustavu oglašavanja.

 

Instagram je društvena mreža novijeg doba čiji je sadržaj fokusiran na fotografije, ali i video materijale. Instagram trenutno ostvaruje sjajne rezultate na području promocije, a podaci pokazuju kako se radi o najbrže rastućoj društvenoj mreži na svijetu.

 

YouTube je video servis koji vam omogućava maksimalno izražavanje kreativnosti putem stvaranja zabavnih video materijala. Zbog svojih mnogobrojnih specifičnosti, YouTube može donijeti mnoštvo klijenata uz ulaganja u snimanje i editiranje video uradaka.

 

LinkedIn je društvena mreža namijenjena poslovnim korisnicima, što znači da se na njoj okupljaju isključivo ljudi koji traže ili nude neke poslovne usluge. Fantastična je za promoviranje aktivnosti vašeg brenda jer su tamošnji korisnici izrazito kvalitetni i tematski podudarni.

digital_marketing_socialmedia12543