Petrinja, Sajmište 2/1
Pon - Pet: 09:00 - 17:00
info@digital-marketing.hr

Grafički dizajn

Najbolje od najboljih

Fokusirajte se na Vaš posao a nama prepustite ostalo.

Usluge po mjeri

Usluge prilagođavamo prema Vašim stvarnim potrebama.

Ključ u ruke

Sve na jednom mjestu za Vaš digitalni marketing.

Dobar dizajn čini

Razliku na Webu 

Bez obzira komunicirate li s klijentima kako bi poboljšali prodaju, motivirali ljude da se uključe u vašu organizaciju ili pomogli putnicima da pronađu put kroz krcati aerodrom, to znači komunikaciju s vašim klijentima.

 

Grafičko oblikovanje kombinira kreativnost kroz marketing kako bi pristupili vašoj publici kroz uspješnu vizualnu komunikaciju. Za razliku od umjetnosti dizajn je uvijek u službi klijentovih potreba.

Kontaktirajte nas !

Nazovite nas i saznajte više o našim ponudama i uslugama.

Uspješno oblikovanje i

Grafičko Dizajniranje

Oblikovanje bazirano na razumijevanju ciljane skupine kojoj se obraćate je izuzetno uspješan i pomaže vam pri plasmanu vaših proizvoda na tržište. Oblikovati bez detaljne analize je kao da pokušavate komunicirati s govornikom koji ne razumije vaš jezik.

 

Uz poznavanje umjetničkih vještina, marketinga i kreativnosti, grafički dizajner da bi bio uspješan mora imati i jako dobro tehničko znanje kao što je poznavanje papira, tehnika tiska, digitalnog tiska, priprema za tisak i kontrolu kvalitete. Svaki medij kao što su brošure, logotipi, knjige, jumbo plakati, pakiranja i dr. imaju svoje tehničke karakteristike i zahtjeve koje dizajner mora savladati prije same izrade.

 

Dizajniranje kombinira sve te kreativne, tehnike i istraživačke vještine. Kada dogovorite uslugu dizajna kod nas, naši dizajneri profesionalci sa svojim sofisticiranim vještinama pomoći će vam poboljšati vaše poslovanje i ostvariti vaše ciljeve!