Petrinja, Otona Kučere 72
Pon - Pet: 09:00 - 17:00
info@digital-marketing.hr

Cloud Mail

Rješenja u oblaku

Pružaju daleko veće IT mogućnosti - uz nižu cijenu.

Skalabilan pristup

Prilagodljivo mikro, malim, srednjim i velikim tvrtkama.

Iskorak u poslovanju

Unaprijedite poslovanje sa jedinstvenim IT rješenjima.

Pošta u oblaku

MS Exchange 

Microsoft Exchange Mailbox osigurava korištenje e-maila, bez inicijalnih troškova kupnje servera, softvera, backup-a i instalacije.

 

Sustav ima sve funkcije kao i Outlook, a pritom su dostupne s bilo koje lokacije (e-mail, kontakti, kalendar, zadaci (engl. task).

 

Mailovima se može pristupati i putem aplikacije instalirane na korisničkom uređaju i putem web-maila. Mailbox i kalendar su dostupni i sinkronizirani na svim uređajima- desktop, laptop, smartphone, tablet.

Održavanje sustava je potpuno u našoj domeni, i u sve pakete uključena je i usluga backup-a, te antivirusna i antispam zaštita za veću sigurnost korištenja.

Osigurajte si popust od 20% !

Možemo vam izraditi kvalitetnu strategiju brendiranja, osmisliti ime ili slogan, napraviti vizualno privlačan logotip ili vaš stari brend prilagoditi modernim vremenima.

Jednostavno. Sigurno.

Poslovni POP/IMAP

Usluga namijenjena manje zahtjevnim korisnicima. Poduzeće može koristiti ovu uslugu zajedno s Microsoft Exchange Mailboxom na istoj domeni.

E-mail je upravljan putem aplikativne podrške Cpanel-a s opcijom webmail-a.

Omogućeno je automatsko odgovaranje na poruke, filtriranje e-maila, blokiranja spama te uključivanje ili isključivanje spam assassin-a.