fbpx

Izrada aplikacija

Ostvarite svoj digitalni potencijal

U današnjem digitalnom dobu, ključni faktor uspjeha za svako poslovanje leži u njegovoj digitalnoj prisutnosti. Kroz našu uslugu izrade aplikacija, pružamo Vam priliku da ostvarite svoj puni digitalni potencijal. Bilo da se radi o izradi web stranica, web trgovina ili mobilnih aplikacija za Android i iOS, naš tim stručnjaka posvećen je pružanju visokokvalitetnih rješenja koja će Vaše poslovanje podići na višu razinu.

Zašto je digitalna prisutnost ključna?

U svijetu u kojem se sve više poslovanja preseljava online, imati snažnu digitalnu prisutnost postaje neophodnost, a ne luksuz. Digitalni kanali postaju glavni alat za komunikaciju s klijentima, istraživanje proizvoda i usluga te donošenje odluka o kupovini. Stoga, ulaganje u kvalitetnu digitalnu prisutnost ključno je za izgradnju povjerenja, privlačenje novih kupaca i ostvarivanje konkurentnosti na tržištu.

Što nudimo vezano za web stranice?

Stranice izrađujemo u CMS sustavu u kojem je sadržaj lako upravljiv kroz administraciju. Jasno i jednostavno korištenje, kao što je raspored elemenata i sadržaj, omogućuje Vam da i bez naše pomoći uvijek možete odraditi promijene. Statistike pokazuju da se 68% pretraživanja na interetu vrši putem mobilnih uređaja i tableta stoga naše stranice izrađujemo u responsive tehnologiji koja omogućuje da stranica, ovisno o vašem ekranu, prilagođava svoj prikaz mobitelima, tabletima, računalima.

Kako ćemo izgraditi Vašu web stranicu?
Prije svega potrebno je stvoriti preduvjete postojanja web stranice. To su registrirana domena (npr. www.domena.hr) i zakupljeni smještaj za stranicu (hosting). Domena je vrlo važna za Vašu prepoznatljivost na internetu tako da je potrebno dobro razmisliti o obliku domene koju želite registrirati. Rado ćemo Vas savjetovati o domenama i registrirati domenu u Vaše ime, te Vam pružiti uslugu godišnjeg hostinga Vaše web stranice.
Stojimo Vam na raspolaganju

Vaš uspjeh je naš prioritet. Stoga, nudimo vam punu podršku u ostvarivanju vaših ciljeva. Naša vrata su vam uvijek otvorena za konzultacije, savjetovanje i pružanje dodatne podrške. Oslonite se na nas kako biste ostvarili svoj digitalni potencijal i uspjeli u današnjem digitalnom svijetu.

Prednosti ove usluge:
Lakša dostupnost proizvoda i usluga
100%
Prepoznatljivost brenda
95%
Generiranje potencijalnih kupaca
98%
Imate li konkretan upit ili želite više informacija? Pišite nam ...

Branding nije samo o izgledu i osjećaju. Važno je ono što reprezentira vaš brend, kako komunicira i kakav utjecaj ima na ljude.

Steve Forbes

Forbes business magazine

Zanima Vas naša usluga? Slobodno nas kontaktirajte.
NAŠA POSTIGNUĆA

90+

Završenih projekata

70+

Zadovoljnih korisnika

02

Vlastita
brenda

24/7

Kontinuirana podrška